CORRUPCIÓ AL PALAU DE LA MÚSICA
Crònica 14/04/2011

Millet i Montull tornen a negar-se a declarar

Laia Espín
2 min
Fèlix Millet entra al jutjat d'instrucció número 30, on es va negar a declarar davant el jutge.

Barcelona.Ja és la sisena vegada que Millet i Montull compareixen en un jutjat. Ahir va a tornar a passar: cap dels dos va voler declarar davant del jutge d'instrucció número 30 de Barcelona. D'aquesta manera, els antics responsables del Palau de la Música Fèlix Millet i Jordi Montull van evitar donar explicacions sobre el presumpte pagament de comissions de la constructora Ferrovial a CDC a través de l'entitat cultural revelat per un informe de l'Agència Tributària, cas que forma part d'una peça separada que investiga el jutge. La que sí que es va prestar a declarar va ser Gemma Montull. L'exdirectora financera es va escudar dient al jutge que ignora qualsevol relació amb les presumptes comissions i va afirmar que desconeix la identitat del "Daniel" que apareix com a receptor d'aquests suposats pagaments a la formació nacionalista en documentació confiscada al Palau. El "Daniel" és, segons l'informe tributari, Daniel Osàcar, l'extresorer de convergent cridat a declarar com a imputat aquest divendres.

Millet i Montull només van estar uns deu minuts al jutjat i després van sortir de la Ciutat de la Justícia per separat i aparentment tranquils. Millet fins i tot es va aturar amb els periodistes, amb els quals va intercanviar un "fins aviat".

En canvi, l'exdirectora financera del Palau de la Música sí que va contestar les preguntes de les parts, però va esquivar tota responsabilitat i va mantenir que la seva funció al Palau era la d'una mera administrativa i que no sentia curiositat pels secrets de la gestió de l'entitat. En aquesta línia, va dir que desconeix qui és el "Daniel" i les empreses que apareixen en l'informe de l'Agència Tributària com GPO. També va manifestar que no recorda haver vist anteriorment un dels papers més rellevants, un full de càlcul que inclou una relació d'anys i pagaments a aquesta persona.

El divendres declararan a la Ciutat de la Justícia Daniel Osàcar i també l'exdirectiu de Ferrovial, Pedro Buenaventura.

stats