En breu
Crònica 09/03/2012

Mor un nen de 10 anys després de caure en una bassa a Montjuïc

1 min

Un nen de 10 anys va morir ahir al matí després de caure en una bassa en una zona pròxima a l'hípica La Foixarda de Montjuïc, a Barcelona, on participava en una activitat d'una escola d'educació especial per a alumnes amb discapacitat cognitiva. En el moment de l'accident, el grup d'alumnes estava acompanyat per professionals de l'escola d'educació especial, que eren els responsables de l'activitat.

Després de rebre l'avís de l'accident, a les 11.45 h, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va enviar quatre unitats al lloc dels fets, que van traslladar el nen a l'Hospital de Sant Joan de Déu. El menor va arribar en estat crític a l'hospital, on finalment va morir. Segons la informació feta pública per l'Ajuntament de Barcelona, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les circumstàncies de l'accident.

El grup d'alumnes discapacitats participava en una activitat d'hipoteràpia. Es tracta d'una teràpia alternativa que té com a objectiu estar en contacte amb els cavalls i que els moviments que transmeten en muntar-los ajudi a superar problemes de tot tipus.

stats