RECAPTACIÓ
Crònica 28/08/2011

El PP reclama als rics espanyols que demanin que els apugin impostos

Ara
1 min
El PP reclama als rics espanyols que demanin que els apugin impostos

Barcelona.Esteban González Pons, vicesecretari de Comunicació del Partit Popular, va reclamar ahir a les grans fortunes espanyoles que facin "un gest similar" al dels rics francesos, que aquesta setmana han demanat al govern de Nicolas Sarkozy que els apugi els impostos temporalment com a contribució a la sortida de la crisi econòmica.

Segons va declarar González Pons en una entrevista amb Europa Press, "tots" els espanyols han de fer "un gran esforç" per sortir de la crisi i ara ha arribat el torn de les classes riques. Segons la seva opinió, "la classe mitjana i els treballadors" ja estan fent aquest esforç des de fa "molt temps".

Malgrat tot, el dirigent del PP no és partidari de recuperar l'impost de patrimoni, mesura que el govern espanyol es planteja. De fet, Pons assegura que el seu partit no vol "cap pujada d'impostos", sinó abaixar-los "sempre que es pugui". "Nosaltres som partidaris d'una administració amb menys diners i més austera perquè hi hagi més diners a les butxaques de les famílies, les petites i mitjanes empreses i els treballadors autònoms", va explicar ahir.

González Pons també va exigir que els bancs facin "un gran esforç" per tornar a donar crèdits a les famílies i les pimes amb total normalitat.

stats