Crònica 21/06/2011

Petició de 80 anys per a l'assassí múltiple d'Olot

Ara
1 min
Pere Puig durant la reconstrucció dels fets el desembre passat.

Barcelona.El fiscal reclama penes de 80 anys de presó i inhabilitació absoluta per a l'assassí múltiple d'Olot Pere Puig Puntí per l'assassinat de quatre persones el 15 de desembre. Així, demana una pena de 20 anys de presó per cada assassinat i inhabilitació absoluta durant el temps de la condemna de cadascun dels delictes, així com l'abonament dels costos processals. A més, el fiscal també reclama a Puig 528.855 euros per indemnitzar els familiars de les víctimes.

El fiscal posa de manifest l'objectiu únic de matar, ja que "les ferides dels cossos eren incompatibles amb la vida". Les acusacions particulars subratllen també el caràcter premeditat de la matança i demanen 20 anys de presó per cada assassinat, en qualitat d'autor, a més de les indemnitzacions que s'estableixin.

Pere Puig Puntí va ser traslladat ahir al jutjat d'Olot per assistir a la vista d'obertura del procediment de la llei del jurat i va escoltar les imputacions que li van fer les acusacions, que consideren que va actuar amb traïdoria. Puig no va voler fer ús del dret a la paraula que li va concedir el jutge i no va fer cap manifestació en relació amb els fets, que ja va admetre i explicar durant la reconstrucció. El fiscal i els advocats que representen les famílies de les víctimes mantenen que Puig va planejar tots els crims.

stats