EMERGÈNCIES
Crònica 26/11/2011

Problemes de cobertura en un simulacre a Ascó

Ara
1 min

ASCÓ.L'alcalde d'Ascó, Rafael Vidal, denuncia la falta de cobertura telefònica en algunes zones del municipi, cosa que va perjudicar el simulacre d'accident nuclear que es va fer ahir, el primer que es desenvolupava al municipi. Els ajuntaments d'Ascó, Flix, la Torre de l'Espanyol, Garcia i Vinebre van participar en l'exercici pràctic d'emergència, dirigit per la Subdelegació del govern a Tarragona.

Vidal subratlla les dificultats que van tenir els responsables de cada grup operatiu per poder contactar amb el personal que tenia assignat per la nul·la cobertura de telefonia en una part significativa del terme municipal.

L'alcalde d'Ascó també posa de manifest la necessitat de modernitzar els mecanismes de comunicació entre administracions, que actualment utilitzen el fax, i reclama que aquests exercicis siguin "habituals i no excepcionals per augmentar la confiança dels veïns i la preparació dels que tindrien un paper en un cas d'emergència". Els ajuntaments participants avaluaran ara conjuntament amb la Subdelegació del govern el simulacre.

stats