Crònica 14/11/2011

Rubalcaba atia el fantasma d'Aznar: "Rajoy només és el seu ventríloc"

Ara / J.r
1 min
Rubalcaba va rebre el suport de Felipe González en un míting a Saragossa.

Saragossa / ValènciaAmb les enquestes molt en contra, el candidat del PSOE a les espanyoles, Alfredo Pérez Rubalcaba, va atiar ahir el fantasma de José María Aznar, que havia intervingut dissabte en un míting a Las Rozas. "Mariano Rajoy deixa que Aznar, un polític irrellevant que parla des del rancor, li faci de ventríloc", va lamentar ahir Rubalcaba.

En un míting a Saragossa davant de 7.000 militants i en què va estar acompanyat per l'expresident Felipe González, el candidat socialista va dir que és "inconcebible" que Rajoy es presenti en campanya demanant un xec en blanc als ciutadans "sense haver explicat el seu programa electoral". Va alertar, a més, d'una pèrdua de drets i de benestar si el PP torna a la Moncloa.

El PP no vol una gran derrota

Fonts del PP van explicar ahir a l'ARA que no són partidaris d'una derrota tràgica dels socialistes, perquè consideren que això no els beneficiaria a l'hora de buscar consensos amb els PSOE. Els populars, segons les mateixes fonts, temen una debacle si arriba una "divisió ideològica i/o territorial" en el si dels socialistes. Traducció: els fa por que el PSC musculi el discurs catalanista i trenqui amb el PSOE.

stats