VIOLÈNCIA
Crònica 18/07/2011

Un menor britànic mor apunyalat a Lloret de Mar

M.c./n.p.
1 min
La zona on la passada matinada va morir un menor de 15 anys.

Barcelona.Un jove de 15 anys va morir la matinada de dissabte a diumenge després de rebre una ferida d'arma blanca a l'altura del tòrax en una zona comercial de Lloret de mar, a la Selva. Els fets van passar cap a les quatre de la matinada. Els Sistemes d'Emergències Mèdiques (SEM) van rebre l'avís que hi havia una persona ferida entre el carrer Torrento i el passatge Oliva.

Els metges van arribar a la zona i van traslladar a l'hospital en estat greu el jove, que és de nacionalitat britànica però viu al municipi. A l'Hospital de Sant Jaume de Blanes, els metges no van poder fer res per salvar el menor, que presentava una única ganivetada, segons fonts sanitàries. Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets i s'han desplaçat al lloc per tal de trobar proves que condueixin a aclarir perquè el jove va rebre la punyalada mortal al pit i per trobar indicis del suposat crim. Quan van passar els fets, no hi havia cap negoci obert ni gent pel carrer, però segons el SEM, va ser un suposat testimoni qui va trucar al 112 per alertar que hi havia un noi ferit. El jutge ha decretat el secret de sumari.

La zona on s'han produït els fets és comercial, hi ha botigues, però no és una zona d'oci. Lloret torna a ser notícia dins la secció de crònica negra. La víctima és de nacionalitat britànica, el volum més gran de turistes que visiten el municipi.

stats