LLIBRES
Cultura 04/10/2011

Aquest dimecres, amb l'ARA Llegim, desxifrem els enigmes del japonès Haruki Murakami

Com cada dimecres, repassem l'actualitat literària parlant del tercer volum de l''1Q84' d'Haruki Murakami, entrevistem David Vann i llegim les crítiques de les 'Pagèsiques' de Perejaume, de 'La llibertat de consciència' de Martha Nussbaum i de 'La ciutat i les serres' d'Eça de Queirós, entre d'altres

Ara
1 min
Un escriptor maratonià

BarcelonaLes pàgines de llibres que el diari ARA inclou cada dimecres ens posen al dia de les últimes novetats i tendències del sector editorial de casa nostra, a través de reportatges, cròniques, ressenyes, entrevistes i seccions d’opinió. En el número d'aquesta setmana ens capbussem en l'univers del japonès Haruki Murakami, Premi Internacional Catalunya 2011, per celebrar que l'editorial Empúries publica el tercer volum de la seva novel·la de ciència-ficció 1Q84. El periodista Jordi Nopca entrevista David Vann, que un any després de la publicació de Sukkwan Island ens sorprèn amb Desolacions. Caribou Island.

En l'apartat de crítiques parlarem del llibre Pagèsiques del pintor i poeta Perejaume, de La llibertat de consciència de Martha C. Nussbaum i de La ciutat i les serres de José Maria Eça de Queirós, entre d'altres. En els seu espai habitual, Andreu Gomila ens il·lustrarà amb el cas del poeta, pintor i aventurer francès François Augiéras, a qui Isaki Lacuesta ha dedicat la seva última pel·lícula, Los pasos dobles. I, com sempre, comptarem amb les opinions d'Ignasi Aragay, Cristian Segura, Àlex Gutiérrez i, esclar, Eva Piquer.

stats