Cinema
Cultura 08/02/2012

L'Acadèmia del Cinema intenta tancar la polèmica amb un altre comunicat

La junta directiva fa seves les disculpes expressades per Joel Joan i referma la voluntat de "donar estatus social i visibilitat al cinema català"

Ara
1 min

BarcelonaLa junta directiva de l'Acadèmia del Cinema Català se suma a les paraules de disculpa del seu president, Joel Joan, i, en un comunicat difós hores després del que firmava el president en solitari, intenta tancar la polèmica sobre la gala dels IV premis Gaudí.

En un comunicat oficial, la junta directiva explica que, "davant de les reaccions que ha provocat" la gala, "vol manifestar que en els darrers quatre anys ha lluitat per la difusió del cinema català donant suport al sector i a la feina dels seus professionals i ha celebrat els premis Gaudí amb l'objectiu de donar estatus social i visibilitat al cinema".

"Aquesta edició dels premis –continua el comunicat– s'ha concebut com un comèdia musical en clau d'humor i no pretenia en cap cas ofendre ningú, per la qual cosa si algú s'ha sentit ofès, demanem disculpes. L'objectiu de la gala és premiar les pel·lícules escollides pels acadèmics i els professionals que les han fet possibles. Des de l'Acadèmia, continuarem treballant per difondre la feina dels diferents col·lectius professionals que representa i perquè el cinema català estigui present al món".

stats