MÚSICA
Cultura 11/08/2011

Estrenem l'espot de l'Acústica de Figueres

El festival celebra 10 anys de vida en una edició en què destaca l'espectacle 'Salvador Dalí canta', en què diferents artistes cantaran textos musicats del pintor surrealista

Redacció
1 min

BarcelonaUn any més, el senyor Tambor protagonitza l'espot promocional de l'Acústica de Figueres que es comença a emetre aquesta setmana. El personatge celebra la primera dècada i es posa a la pell d'un nen de 10 anys que salta en uns inflables. El realitzador, Ivó Vinuesa, ha celebrat així l'aniversari del festival, que l'any passat va reunir 38.000 espectadors.

L'Acústica es fa al centre històric de Figueres del 31 d'agost al 4 de setembre. El programa inclou més de 40 actuacions, la majoria gratuïtes. Hi destaquen noms com Antònia Font, Pastora, Jarabe de Palo, Manel Fuentes fent de Bruce Springsteen, Lax 'n' Busto i The Pepper Pots.

També hi ha quatre espectacles de pagament: els concerts de Manel (per al qual ja no queden entrades), Russian Red i Sílvia Pérez Cruz amb Toti Soler, que actuaran al Claustre de l'Institut Ramon Muntaner.

Però sobretot destaquen les dues funcions de l'espectacle de producció pròpia Salvador Dalí canta en què artistes com Alice Cooper, Amanda Lear, Amaral, Ana Torroja, Love of Lesbian i Estrella Morente posaran veu a textos dalinians, musicats per Pascal Comelade. Aquest concert es farà els dies 2 i 3 de setembre a la plaça Gala-Dalí, amb capacitat per a 600 persones per nit.

stats