Ara Llegim
Cultura 02/04/2012

Ada Parellada publica la seva primera novel·la, 'Sal de vainilla'

El llibre de la cuinera tracta sobre una història d'amor i de segones oportunitats cuinada entre fogons

Efe / Acn
1 min
Ada Parellada ha presentat la seva primera novel·la, 'Sal de vainilla' / ACN, Margalida Amengual

BarcelonaLa cuinera Ada Parellada arriba demà a les llibreries amb la seva primera novel·la, 'Sal de vainilla', una història d'amor i segones oportunitats, amanida amb ingredients diversos, que van de l'humor al picant, sense oblidar el misteri.

Publicada per Planeta en castellà i català, 'Sal de vainilla' narra la relació que estableix Álex, un talentós cuiner, brusc, excèntric i enfadat amb la vida, amb una jove canadenca, Annette, amb poca experiència, moltes idees i un cor trencat, amb la qual intentarà trobar entre fogons el condiment de la seva pròpia felicitat.

"Una novel·la és com un menú, a mi m'agradaria que tothom mengés galtes, però un vol una cosa i un altre en vol una altra", ha dit l'autora, que ha abocat en la novel·la "tocs d'humor, moments picants, coses elèctriques i misteri". "Em pensava que sortiria una novel·la torturada, però ha sortit un llibre ple d'amor per regalar", ha afegit, i amb una bona dosi de sexe, "una de les raons per les quals la vida té sentit", en paraules de la cuinera.

Malgrat que 'Sal de vainilla' està impregnada de plats, aromes i cuines, Ada Parellada ha assegurat que no és "gens autobiogràfica". "És una novel·la per passar l'estona, perquè no sóc escriptora", ha dit la cuinera que, malgrat tot, ja escriu la segona novel·la.

stats