Música
Cultura 01/11/2011

Adele nega els rumors de càncer de gola

La cantant, que va suspendre tots els seus concerts aquest any, va patir una hemorràgia de cordes vocals

Ara
1 min
Adele en una imatge promocional

BarcelonaEs tem per la salut d'Adele, la nova diva del soul britànic. Fa unes setmanes que la cantant, de 23 anys, va cancel·lar les dates de tots els seus concerts al Regne Unit. I al seu blog, el passat 4 d'octubre, va escriure això: “Estic destrossada i preocupada. Us he d'explicar que una altra vegada estic patint problemes amb la veu”.

Les xarxes socials bullen amb la possibilitat que la cantant tingui càncer, i s'ha creat el hashtag #prayforadele, on els fans de l'artista expressen la seva preocupació. Encara que la versió oficial és que Adele ha suspès els seus concerts a causa d'una hemorràgia a les cordes vocals.

L'artista ha sortit al pas negant que pateixi cap mena de càncer de gola: “Volem reiterar que Adele serà operada per una hemorràgia a les cordes vocals. Qualsevol altra mena d'informació respecte a la seva salut és falsa”, ha declarat un representat de l'artista al US Weekly.

Sigui com sigui, Adele ha estat patint problemes de salut continuats. A principis d'any, la jove va anunciar que tenia laringitis, i al setembre va cancel·lar diversos xous a causa d'una infecció de vies respiratòries. “La qüestió és que no he sigut capaç de recuperar-me totalment de tots els problemes que he tingut, i després descansar un cop hagués millorat, pels meus compromisos de gira. Em van oferir l'oportunitat de suspendre tota la gira, però odio la idea de decebre-us”, ha deixat escrit al seu blog.

stats