Cultura 15/03/2012

Bloquegen els beneficis del 'hit' 'Ai se eu te pego', de Michel Teló

Tres estudiants brasileres asseguren que van crear la cançó en un viatge a Disneyworld. L'autoria del tema va ser registrada en nom de Sharon Acioly i Antonio Dyggs

Ara
1 min

BarcelonaLa justícia brasilera ha ordenat bloquejar els beneficis recaptats per la venda i distribució de l'èxit internacional 'Ai se eu te pego', interpretat pel cantant Michel Teló, segons informen mitjans brasilers.

La sentència arriba arran d'una disputa per l'autoria del 'hit'. La cançó va ser registrada en nom de Sharon Acioly i Antonio Dyggs el 2008. No obstant això, el tema va aconseguir ressò internacional el 2011, arran de la interpretació de Michel Teló. Ara, unes estudiants afirmen que en són les autores originals i asseguren que van crear la cançó durant un viatge a Disneyworld, juntament amb sis companyes més.

Tres de les amigues de les demandants ja van aconseguir, en un judici previ, que Acioly i Dyggs acceptessin reconèixer-les com a coautores del tema.

El jutge que porta el cas, Miguel de Brito Lyra Filho, ha establert 60 dies perquè Teló, Acioly i Dyggs presentin un informe que reculli les recaptacions econòmiques que han aconseguit amb la cançó. Si les noies guanyen el judici, es podrien endur part dels beneficis obtinguts per 'Ai se eu te pego'.

stats