Música
Cultura 12/06/2012

Albert Guinovart compondrà la banda sonora dels Mundials de natació

El campionat se celebrarà a Barcelona del 19 de juliol al 4 d'agost del 2013

Efe
1 min
Albert Guinovart

BarcelonaEl músic Albert Guinovart compondrà la banda sonora dels Campionats del Món de natació que es disputaran l'any vinent a Barcelona. El comitè organitzador de l'esdeveniment ha decidit encarregar a Guinovart, que ja va ser l'autor de la música dels Mundials de natació que es van disputar a la capital catalana el 2003, totes les peces que formin part de l'apartat artístic d'aquest nou certamen.

Les peces que s'utilitzen durant les competicions, a l'inici i tancament de cada sessió, la música de cada modalitat, la de l'acompanyament dels esportistes i oficials, la que s'utilitza en les cerimònies d'entrega de medalles, les que complementen els programes d'animació, les fanfàrries, les marxes i algunes altres peces que guarden relació amb la producció televisiva serà el monumental comès del reconegut autor barceloní.

Els Mundials de natació se celebraran l'any vinent, entre el 19 de juliol i el 4 d'agost. Les proves de natació i de natació sincronitzada es disputaran en una piscina provisional que s'instal·larà al Palau Sant Jordi, el waterpolo tindrà lloc a la Picornell, els salts a la municipal i les aigües obertes i els salts de gran altura al moll de la Fusta.

stats