Música
Cultura 15/03/2011

Alice Cooper i Tom Waits entren al Saló de la Fama del Rock'n'roll

Els altres escollits són Neil Diamond, Dr. John i Darlene Love

Redacció
1 min
Alice Cooper

BarcelonaEl cantant i compositor Neil Diamond va ser inclòs en el Rock and Roll Hall of Fame dilluns passat. La introducció d'aquest cantant melòdic i de gest suau no podia contrastar més amb l'altre gran protagonista de la nit: Alice Cooper ara també forma part del panteó d'intocables de la industria roquera nord-americana.

Diamond i Alice Cooper van rebre els honors juntament amb Tom Waits, Darlene Love i Dr. John en una gala al Waldorf Astoria de Nova York. Cooper, introduït per Rob Zombie, va actuar amb tota la parafernàlia marca de la casa; la sang falsa, el maquillatge d'ulls i la pitó al voltant del coll. “Sempre hem estat una banda de rock dur, només ho volíem decorar d'una manera diferent”, va dir Cooper després d'interpretar el seu himne School's Out. Encara que també va apuntar que, si bé ells feien shock rock, “ja no pots fer res que sorprengui l'audiència”. Diamond, per la seva part, va ser introduït per Paul Simon i va interpretar el seu clàssic de 1969, Sweet Caroline.

Durant la seva intervenció, Tom Waits va aprofitar per fer broma sobre el seu perfil públic durant tots aquests anys: “Diuen que no tinc èxits i que sóc una persona molt difícil per treballar. I ho diuen com si fos una mala cosa!"

stats