Teatre
Cultura 01/07/2011

Alternatives per celebrar el Festival Shakespeare

L'Ajuntament de Mataró ha anunciat que ofereix suport als grups que preveien participar al festival, a través de l'Institut Municipal d'Acció Cultural

Acn
1 min

MataróL'Ajuntament de Mataró s'ha compromès a ajudar les entitats locals que previen participar al novè Festival Shakespeare i buscarà llocs alternatius per presentar les obres programades al festival.

Després que el consistori anunciés que s'havia de suspendre el festival per falta de finançament, el regidor de Cultura, Marcel Martínez, ha explicat que s'han ofert recursos a les entitats per tirar endavant els espectacles. "Els hem explicat que posem els recursos de l'Institut Municipal d'Acció Cultural (IMAC) a la seva disposició per vehicular la feina que han fet", ha afegit.

El director de la Sala Cabanyes, Toni Grané, ha reconegut que s'haurà d'estudiar si finalment es duen a terme els muntatges previstos, ja que "són espectacles nous que estaven pensats expressament tenint en compte el festival i la repercussió que podrien tenir". La situació és diferent en el cas de grups amb espectacles estrenats i que s'adaptaven expressament pel festival.

Grané no ha volgut posicionar-se sobre el futur del certamen ni fer valoracions sobre la seva supressió. "Dilluns celebrarem una reunió de la junta i dimarts expressarem el nostre posicionament", ha anunciat.

stats