MÚSICA
Cultura 18/11/2011

Els Amics de les Arts presentaran el nou disc el 26 d'abril al Teatre Coliseum de Barcelona

Les entrades per a l'estrena en viu a Barcelona d''Espècies per Catalogar' sortiran a la venda el 25 de novembre

Ara
1 min
Els Amics de les Arts / ACN

BarcelonaEls Amics de les Arts estrenaran en directe a Barcelona el que serà el seu nous disc, Espècies per Catalogar, previst per al febrer, el 26 d'abril al Teatre Coliseum de Barcelona.

El concert, en el qual els acompanyarà la Bed & Banda (baix, bateria i secció de vents), formarà part de la programació del 23è Festival de Guitarra, que munta la promotora The Project. Les entrades sortiran a la venda a partir de divendres 25 de novembre.

Segons el web del grup, el concert serà el primer que faran a Barcelona dins la gira de presentació del nou disc. En el mateix post, el quartet afirma que "els més matiners a l’hora de fer-se amb un exemplar d’Espècies per catalogar tindran un regal exclusiu". Dilluns en donaran més detalls.

Després d'una gira maratoniana presentant el multi premiat Bed & Breakfast (Disc d'Or amb més de 30.000 còpies venudes), i després d'un any allunyats dels escenaris, Els Amics de les Arts van començar la gravació del que serà el seu tercer disc fa un parell de setmanes.

stats