DOL PER AMY
Cultura 26/07/2011

Els familiars i amics d'Amy Winehouse s'acomiaden de la cantant en un funeral privat

Unes 300 persones van assistir a una cerimònia jueva en què Mitch Winehouse va recordar els moments feliços de la seva filla Amy

Redacció
1 min
Dos assistents al funeral d'Amy Winehouse s'abracen

LondresLa família d'Amy Winehouse va celebrar un funeral privat al cementiri d'Edgwarebury (nord de Londres) en memòria de la cantant, que va morir dissabte als 27 anys. Unes 300 persones van assistir a una cerimònia en què es van llegir pregàries en anglès i en hebreu, i que va acabar amb les notes de "So far away", de Carole King, la cançó favorita d'Amy. Entre els assistents es van veure algunes cares conegudes, com Kelly Osbourne, amiga de l'autora de Back to black, i el productor i músic Mark Ronson.

El pare d'Amy, Mitch Winehouse, va ser l'únic familiar que va parlar durant el funeral. Després de recordar els bons moments que va viure l'artista durant la infantessa i d'explicar anècdotes sobre el seu caràcter tossut que van provocar el somriure dels assistents, Mitch Winehouse es va acomiadar de la seva filla dient-li: "Bona nit, àngel meu. Dorm tranquil·la. El papa i la mama t'estimarem molt sempre".

Tot i que va ser una cerimònia molt emocionant, un portaveu de la família va declarar que el funeral va ser un acte alegre en què es van celebrar els 27 anys de vida de la diva del soul. Després del servei, el fèretre d'Amy Winehouse va ser traslladat al crematori Golders Green, on també va ser incinerada la seva àvia.

stats