L'ENTREVISTA DEL DIRECTOR
Cultura 02/09/2012

Andrea Motis: "Abans de parlar ja cantava"

Andrea Motis (Barcelona, 1995) té 17 anys i en els últims quatre ha passat de nena revelació a jove promesa del jazz amb un talent reconegut que omple escenaris. Al novembre s’estrenarà una pel·lícula de Ramon Tort sobre la Sant Andreu Jazz Band, la formació de nens liderada per Joan Chamorro d’on va sorgir l’Andrea, i on hi ha altres joves talents que prometen i garanteixen un nou planter de música de jazz catalana

Ara
1 min

BarcelonaEn l'entrevista que li fa Carles Capdevila hi trobareu reflexions com aquestes:

"He tingut una setmana de vacances i feia com a mínim dos anys que no estava una setmana sense tocar. He estat aprenent i cantant temes de veu, però no tenia trompeta. I de tant en tant pensava que em venia de gust tocar i gairebé em posava nerviosa".

"Hi ha dies que em sento més a gust tocant la trompeta i hi ha dies que em ve de gust cantar i noto que tocar em costa més. No sé ben bé per què és. Sí que trobo a faltar tocar més entre concert i concert, perquè veus els teus errors i tens moltes coses a millorar".

"Jo tinc ganes d’anar a fora a aprendre. I a veure com està el jazz en altres països i a posar-me en contacte amb altra gent per veure i per aprendre i perquè a part m’encanta viatjar. Sóc d’aquí i m’encanta ser aquí, i segur que hi torno, però m’agradaria viure en diferents llocs".

"Ara faré segon de batxillerat. Estic fent el treball de recerca, sobre la societat utòpica".

Podeu llegir l'entrevista a l'Ara Premium.

stats