CULTURA
Cultura 20/08/2011

Angelina Jolie demana al president croat que retiri les mines del país

L'actriu, de vacances a Croàcia, es reuneix amb Ivo Josipovic i li demana que retiri les bombes de la guerra dels 90

Efe
1 min

ZagrebL’actriu Angelina Jolie està passant uns dies de descans amb els seus bessons, Vivianne i Knox, al “paradisíac arxipèlag” croat Brijuni, on vol tornar en un futur i on s’ha reunit amb el president del país per demanar-li la retirada de les bombes que resten en algunes zones.

Jolie va ser rebuda ahir pel president croat, Ivo Josipovic, i la seva esposa Tatjana, a l’illa de Veli Brijuni, a la que fou residència d’estiu del dictador comunista iugoslau Josip Borz, ‘Tito’, i avui ha tornat a reunir-se amb ells i amb membres del Centre croat de Desmantellament de Mines.

L’actriu, ambaixadora també d’Unicef, ha explicat als mitjans que ha parlat amb el president croat sobre els treballs de desminat, ja que encara existeixen bombes en algunes zones del país després de la guerra dels anys 90.

L’actriu va arribar ahir en un avió privat a l’aeroport de Pula i es va desplaçar a Brijuni per assistir, a més, a una representació teatral d’El rei Lear de Shakespeare, protagonitzada pel seu amic, l’actor croat Rade Serbedzija.

stats