Cinema
Cultura 20/01/2011

Anne Hathaway serà la propera Catwoman

El tercer Batman de Christopher Nolan també comptarà amb Tom Hardy entre el repartiment

Redacció
1 min
Anne Hathaway

BarcelonaWarner Bros ha anunciat que Anne Hathaway serà Selina Kyle –Catwoman– a The Dark Night Rises..., posant fi a les travesses que també apuntaven a Natalie Portman, Rachel Weisz, Naomi Watts o Keira Knightley. L'actor britànic Tom Hardly assumirà el paper del malvat Bane a l'últim film que Christopher Nolan farà de la saga.

"Estic encantat de tenir l'oportunitat de treballar amb Anne Hathaway, una fantàstica incorporació al grup de cara a completar la història", ha manifestat Nolan en roda de premsa, segons Los Angeles Times. Warner Bros no cita Catwoman en el seu comunicat, però tenint en compte que es tracta de l'última pel·lícula de la sèrie és difícil d'imaginar que Selina Kyle no aparegui vestida de gata en algun moment del film. El principal enemic de Batman serà Bane, un expresidiari hipermusculat a causa del dopatge. "Tinc ganes de veure la nova transformació de Hardly en un dels pitjors enemics de Batman", ha afegit.

Nolan manté el repartiment de Batman begins i El caballero oscuro (que van recollir èxits de crítica i públic): Christian Bale, al paper de Bruce Wayne/Batman, Michael Caine, Morgan Freeman i Gary Oldman. El film arribarà als cinemes d'Estats Units el 20 de juliol de 2012.

stats