CINEMA
Cultura 12/10/2011

Eduardo Noriega contra Arnold Schwarzenegger

L'actor espanyol interpretarà el líder fugitiu d'un càrtel perseguit per un xèrif musculós a Last sand. La cinta es comença a rodar a finals d'octubre a Mèxic.

Ara
1 min

BarcelonaEduardo Noriega s'enfrontarà a Arnold Schwarzenegger a Last sand. El sud-coreà Kim Jee-Woon dirigirà la pel·lícula en què l'exgovernator interpretarà el xèrif d'una tranquil·la ciutat americana que s'haurà d'enfrontar al líder d'un càrtel de drogues que fa cap a la frontera mexicana. Noriega serà Cortez, un implacable fugitiu que planeja escapar a Mèxic en un Gumpert Apollo i 400 milions de dòlars. L'actor acaba d'encarnar a Blackthorn de Mateo Gil l'antagonista de Sam Shepard, que interpreta al famós lladre de trens i bancs Butch Cassidy, cinta que s'estrenarà l'1 de juliol a Espanya.

Rodrigo Santoro, Jaimie Alexander, Peter Stormare i Zach Gilford també participaran en el film produït per Lorenzo di Bonaventura que es començarà a rodar el 20 d'octubre a Mèxic. Lionsgate té la distribució mundial del film, que podria arribar als cinemes el gener del 2013.

stats