Cultura 31/07/2012

Arriba el nou tràiler del pròxim film de James Bond

'Skyfall' s'estrenarà a l'octubre. El nou tast del film inclou la primera aparició de Javier Bardem com a dolent de la pel·lícula

Ara
1 min
Daniel Craig i Javier Bardem a 'Skyfall'

BarcelonaAquest dimarts s'ha fet públic un nou tràiler d''Skyfall', el nou film de James Bond al web oficial de la pel·lícula. La nova entrega de les aventures de l'agent secret s'estrenaran a l'octubre a Europa i al novembre als Estats Units.La novetat d'aquest nou tast de la pel·lícula és que inclou la primera aparició oficial de Javier Bardem –tenyit de ros– en el paper del dolent de la pel·licula.

'Skyfall' és la 23a pel·lícula de l'agent 007 i coincideix amb el 50è aniversari de la seva creació. A més d'aquests fets, ha aixecat expectació perquè l'ha dirigit Sam Mendes ('American beauty') i perquè al repartiment hi ha, a més de Daniel Craig i Judi Dench, Ralph Fiennes, Albert Finney, Ben Whishaw i Naomie Harris al repartiment.

Després de la decepció que va suposar l'anterior pel·lícula de Bond, afirma el web especialitzat 'The Playlist', sembla que el nou film torna les coses al seu lloc. A 'Skyfall', Bond es veu obligat a fingir la seva mort i tindrà una relació tensa amb els seus superiors.

stats