Cultura 22/05/2012

'ArtdePas' omplirà els carrers de Vic amb petits "tastets" artístics

S'han programat més de 70 actuacions dividides arreu de la ciutat tots els caps de setmana fins al setembre

Acn
1 min

VicL'Àrea de Cultura i Ciutadania de l'Ajuntament de Vic posarà en marxa aquest divendres la iniciativa 'ArtdePas', un projecte participatiu que té per objectiu donar a conèixer diferents tipus de manifestacions artístiques que existeixen a la ciutat i a la comarca. La primera actuació tindrà lloc a la plaça de Gerbert d'Orlach a les set de la tarda amb una actuació dels alumnes de l'Escola de Música de Vic, que presentaran l'espectacle 'Combos'.

El regidor de Cultura, Joan López, ha explicat que 'ArtdePas' disposa de sis espais a l'aire lliure, identificats amb un faristol hexagonal, al voltant dels quals es programaran tot tipus d'activitats artístiques. Es donarà prioritat als artistes novells i de la comarca.

S'han programat tot tipus d'activitats com concerts de rock, jazz, música clàssica, màgia, teatre, dansa o lectura de contes. Les actuacions es duran a terme de divendres a diumenge, duraran una hora i els intèrprets no podran acceptar cap tipus de compensació econòmica a canvi.

stats