Cultura 11/02/2012

Artistes i usuaris de l'Espai Mallorca reclamen la seva pervivència amb una jornada festiva

Aquest espai cultural i gastronòmic pateix el retard del cobrament de la subvenció del Consell de Mallorca i té problemes de liquiditat

Acn
1 min

BarcelonaDes de les 10 del matí i fins a les 9 del vespre d'aquest dissabte, artistes i usuaris de l'Espai Mallorca han organitzat una jornada festiva i reflexiva arran dels problemes econòmics que pateix l'espai i els dubtes sobre el seu futur.

Poetes, músics, actors, artistes de circ, creadors plàstics i pallassos volen convertir l'espai en un punt de reunió i trobada de tots aquells que reclamen la vigència i pervivència de l'Espai Mallorca després de molts mesos de dubtes i incertesa sobre la seva viabilitat. Sebastià Alzamora, Enric Casasses i Ester Xargay seran algunes de les cares conegudes de la jornada.

El retard en el cobrament de la subvenció principal de l'Espai Mallorca procedent del Consell de Mallorca i la conseqüent manca de liquiditat per tirar endavant el dia a dia de l'espai, va fer que el Gremi d'Editors de les Balears (entitat gestora de l'Espai) donés l'ordre a les treballadores de l'Espai Mallorca (que portaven mesos de retard en el cobrament de les nòmines) d'aturar les activitats indefinidament.

stats