Art
Cultura 09/02/2012

La transformació del paisatge de la Catalunya dels 60, a l'Arts Santa Mònica de Barcelona

S'inaugura 'Catalunya Visió', amb fotografies de Ton Sirera, i l'exposició col·lectiva 'Art Situacions', amb 10 artistes emergents de l'Estat i Portugal

Acn
1 min
La mostra 'Art Situacions' a l'Arts Santa Mònica.

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } H1 { margin-bottom: 0.21cm } H1.western { font-family: "Times New Roman", serif } H1.cjk { font-family: "Arial Unicode MS" } H1.ctl { font-family: "Arial Unicode MS" } L'Arts Santa Mònica de Barcelona ha inaugurat aquest dijous l'exposició 'Catalunya Visió', realitzada per l'escriptor Josep Vallverdú i el fotògraf Ton Sirera. La mostra, que es podrà veure fins al 28 d'abril, pretén recuperar l'època dels 60, que "va ser de grans transformacions a la fisonomia dels paisatges de Catalunya i de les ciutats amb les construccions dels nous polígons d'habitatge".

L'exposició és una selecció d'imatges publicades en un projecte editorial de llibres de fotografia i text que es deia 'Catalunya Visió' a finals dels 60. Segons Cristina Zelich, comissària de la mostra, és un viatge personal perquè els dos autors "es deixen portar per les coses que coneixen i estimen o els sorprenen i per aquells indrets que reflecteixen una transformació del paisatge català".

També s'ha obert 'Art Situacions', una exposició que vol promoure la difusió de l'art fet pel sector més jove i apropar-ho a un públic més ampli. La mostra d'art evolutiu és una mirada prospectiva del treball de 10 artistes emergents a l'Estat i Portugal, seleccionats per Vicente Todolí, Teresa Blanch, María de Corral i Yolanda Romero.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }

stats