CULTURA
Cultura 29/02/2012

Els mòbils i les seves aplicacions ja són peça de museu

'Mòbil-U', a l'Arts Santa Mònica, és la primera exposició interactiva on es mostra la relació diària de les persones i els dispositius d'última generació

Acn
1 min
L'impacte dels dispositius mòbils en les persones es plasma en una exposició a l'Arts Santa Mònica / ACN, Anna Veciana

BARCELONAL'Arts Santa Mònica presenta 'Mòbil-U', la primera exposició mundial on es mostra la relació diària entre les persones i els dispositius mòbils d'última generació. Aprofitant la coincidència amb el Congrés de Telefonia Mòbil, tres personatges expliquen la seva rutina a través de les aplicacions que utilitzen i que faciliten la seva vida.

El projecte 'Mòbil-U' relaciona tres conceptes (connectivitat, societat i creativitat) amb tres col·lectius diferents: els joves (que viuen amb la tecnologia recent i contemporània), els emprenedors (que la utilitzen com a mitjà fonamental) i els discapacitats (als quals es presenta com un suport d'integració més).

La mostra, que és un recorregut interactiu, pretén apropar a tots els visitats les noves possibilitats de l'ús del mòbil en la vida quotidiana mitjançant les noves aplicacions i els terminals més avançats. A més, hi haurà tallers oberts al públic general, que duraran entre 30 i 40 minuts, per difondre la utilització de les noves aplicacions i productes de telefonia mòbil. L'exposició –que estarà oberta fins al 28 d'abril– tindrà continuïtat l'any que ve amb una altra exposició que mostrarà l'ús que el món de la cultura i la creativitat fa de les noves tecnologies.

stats