Cinema
Cultura 08/08/2011

Audrey Tatou amenaça d'abandonar el cinema aviat

L'actriu d'Amélie treballa en tres noves produccions, però afirma que té alternatives de vida i preveu "deixar d'actuar molt aviat"

Redacció
1 min

BarcelonaFa deu anys va saltar a la fama com a Amélie, el 2006 va protagonitzar El Codi Da Vinci, s'ha posat a la pell de Coco Chanel i treballa en tres films més, després d'Una dulce mentira. Audrey Tatou, però, repeteix que preveu retirar-se aviat, tal com recull en una entrevista el Daily Telegraph.

"No estic superlligada a la meva carrera", afirma l'actriu de 32 anys. "Tinc diversos plans B: m'agradaria ser marinera, m'agrada dibuixar, m'encantaria aprendre coses... però no tinc temps". Aquest és un dels principals motius pels quals afirma: "deixaré d'actuar molt aviat".

L'actriu va pronosticar que a partir dels 30 anys abandonaria la carrera d'actriu, després d'haver treballat a El codi Da Vinci, al costat de Tom Hanks. Després d'aquella superproducció i l'èxit de taquilla, l'actriu ha aparegut en tres films francesos. “No volia tenir tanta força", reflexiona Tatou. "Prefereixo tenir llibertat i deixar de ser en pel·lícules grans, amb molta repercussió".

stats