MÚSICA
Cultura 03/08/2011

Aute i Alberto Cortez inauguraran la temporada musical d’Artèria Paral·lel al setembre

El teatre de la SGAE a Barcelona arrencarà amb els concerts d'Aute, que hi actuarà el 8 de setembre, i de Cortez, que ho farà l’11

Redacció
1 min

BarcelonaEls cantautors Luis Eduardo Aute i Alberto Cortez es retrobaran amb el públic de Barcelona després de l’estiu al teatre Artèria Paral·lel els dies 8 i 11 de setembre, respectivament. Aute hi defensarà el seu darrer treball, Intemperie (2010), i l'argentí Cortez interpretarà una selecció dels seus millors temes.

Intemperie recull catorze cançons originals compostes per Aute. Són temes d'estils diversos amb motius que graviten sobre un denominador comú: la cada vegada més estesa sensació de desemparament i confusió que pateix l'ésser humà com a individu i com a part d'un col·lectiu. A través de la posada en escena que conforma l'actual gira, interpreta en directe, durant dues hores i mitja, els temes d'aquest nou treball discogràfic, al costat d'alguns dels més reconeguts èxits de la seva àmplia trajectòria musical.

Només tres dies després, l’11 de setembre, el cantautor argentí Alberto Cortez oferirà, en un xou de dues hores, una selecció del seu repertori interpretat de manera intimista.

stats