Cultura
Cultura 22/09/2011

Avatar es convertirà en parc temàtic

James Cameron anuncia la creació d''Avatar Land' al Disenyworld d'Orlando mentre prepara les seqüeles del film, un dels més taquillers de la història

Redacció
1 min
James Cameron i el president de la corporació Diseny, Robert A. Iger

El món d'Avatar (2009), creat per James Cameron en el què fins ara ha estat el film més car de la història, es convertirà en parcs temàtics de la franquícia Disney.

El parc insígnia es construïra a la secció del 'Regne Animal' del Disney World d'Orlando, a Florida. Disney ha adquirit els drets de construcció, que tindrà lloc en els propers cinc anys i suposarà una inversió de 400 milions d'euros. L'estrena d'Avatar Land coincidirà amb la darrera entrega de la trilogia de Cameron, prevista pel 2016. L'objectiu és crear rèpliques del parc a altres punts del planeta, com París i Hong Kong, segons recull Los Angeles Times.

"El nostre objectiu és anar més enllà dels límits de la innovació tècnica i la narració experimental i donar als visitants del parc l'experiència de veure, sentir i tocar el món d'Avatar com si fos real", explicava Cameron. Encara no s'han divulgat els detalls de com es duran a terme aquestes experiències però Cameron indicava que vol fer una atracció que permeti volar, perquè "és una part important de la pel·lícula".

Avatar narra la història dels Na'vi, una raça alienígena que pateix l'atac dels humans delerosos d'explotar els recursos del planeta Pandora. Cameron, que treballa en dues seqüeles del film, Avatar. guia

stats