MÚSICA
Cultura 06/06/2012

Barcelona Ciutat-Concert: 50 concerts gratuïts i simultanis a Barcelona aquest dissabte

Aquest dissabte més de 3.000 alumnes d'escoles de música de la ciutat s'escamparan per Barcelona, en espais emblemàtics com el Palau de la Música, el Camp Nou, el TNC i les biblioteques

Ara
1 min

BarcelonaEl dissabte 9 de juny, a partir de les 18 h, més de 3.000 alumnes d'escoles de música de la ciutat transformaran Barcelona en un concert gegant en la segona edició del Festival Barcelona Ciutat-Concert.

Cinquanta-cinc concerts gratuïts i simultanis tindran lloc en diferents espais emblemàtics de la ciutat (com la Capella Macba, el Teatre Nacional, el Portal de la Pau, les instal·lacions del Camp Nou, el Palau de la Música, el Museu Picasso, el CaixaForum, el monestir de Pedralbes, punts turístics com el zoo i el castell de Montjuïc, i diferents biblioteques i centres cívics de la ciutat), amb una programació oberta que inclourà tots els estils musicals.

El maridatge que proposa el festival entre la música i l'arquitectura és sorprenent en alguns casos: música electrònica en una capella del segle XVI, música clàssica en un centre comercial o swing en un palau del segle XVIII. Només heu d'escollir a quin espai voleu anar i quin estil de música voleu escoltar en el programa del seu web.

Els Amics de les Arts són els padrins d'aquesta segona edició, impulsada per l'Associació Cultural SecretsBCN, amb l'objectiu de divulgar les escoles de música com una inversió en educació i aconseguir que els joves músics de la ciutat en siguin els protagonistes.

stats