Gastronomia
Cultura 03/04/2011

Barcelona Degusta es celebrarà al desembre i tindrà periodicitat anual

La Fira de Barcelona ha arribat a un acord amb Alimentaria per organitzar en solitari el certamen

Redacció
1 min
Barcelona Degusta

BarcelonaLa nova edició de Barcelona Degusta, el saló d'alimentació per al consumidor, se celebrarà finalment del 2 al 4 de desembre de 2011 en el recinte de Montjuïc, i estarà gestionat per Fira de Barcelona i amb periodicitat anual.

El popular saló, molt valorat pel públic amant de l'alimentació i la gastronomia, canvia les seves dates habituals de celebració al març per situar-se justament abans de Nadal, un període molt important per al sector i de manera específica per a les vendes de productes gurmet i delicatessen.

L'acord entre Fira de Barcelona i Alimentaria Exhibtions farà que Degusta sigui organitzat directament per Fira de Barcelona, com a mínim, durant les tres properes edicions, que tindran periodicitat anual.

Amb aquesta operació, la institució firal incorpora a la seva cartera de productes un nou saló dirigit al gran públic, alhora que permet a Alimentaria Exhibitions participar de prop en el projecte formant part del comitè assessor del certamen i, alhora, centrar-se en els preparatius dels salons Alimentaria i Bta, a celebrar al març i maig de 2012, respectivament.

L'última convocatòria de Barcelona Degusta, celebrada al març de 2009 en el seu habitual marc del recinte de Montjuïc, va congregar més de 41.500 visitants i prop de 500 expositors que van presentar més de 2.000 productes relacionats amb l'alimentació i la gastronomia.

stats