MÚSICA
Cultura 26/07/2012

Barcelona se suma a la commemoració del 20è aniversari de la mort de Piazzolla

Es tancarà el II Festival Barcelona Gardel Buenos Aires en una gala al Teatre Grec dilluns, amb Juan José Mosalini i la seva orquestra

Efe
1 min

BarcelonaBarcelona se suma a partir d'avui a la commemoració del vintè aniversari de la mort de l'intèrpret i compositor de tango argentí Astor Piazzolla (Mar del Plata, 11 de març del 1921 – Buenos Aires, 4 de juliol del 1992) amb la segona edició d'un festival de tango i un total de deu activitats al voltant d'aquesta mena de música.

L''any Piazzolla' va ser llançat oficialment el juny passat a Buenos Aires i marca aquest any la segona edició del Festival de Tango Barcelona Gardel Buenos Aires. El festival de tango barceloní es prolongarà fins al 30 de juliol i tornarà a tenir un gran tancament a l'amfiteatre a l'aire lliure del Teatre Grec a Montjuïc.

La nit de tango anirà a càrrec del destacat bandoneonista argentí Juan José Mosalini, compositor i intèrpret que va ser un dels referents al costat de Piazzolla del Tango Nou i va formar part de l'orquestra del gran Astor durant una part important de la seva carrera. El concert marca la tornada a Barcelona de la Gran Orquesta Típica de Tango, en un espectacle que combinarà, a més, cant i dansa.

stats