Cinema
Cultura 31/01/2011

Bardem, possible nou dolent de James Bond

L'intèrpret espanyol podria ser l'antagonista de Daniel Craig

Redacció
1 min
Penélope Cruz i Javier Bardem seguint un partit de la NBA

BarcelonaJavier Bardem podria ser el proper malfactor a qui s'enfronti James Bond, segons va informar ahir la revista Deadline. L'actor espanyol ha rebut una oferta com a coprotagonista en la saga cinematogràfica de l'agent OO7. Deadline, especialitzada en el món de Hollywood, va assegurar que els responsables de la productora EON, Michael G. Wilson i Barbara Broccoli, van oferir el paper a Bardem la setmana passada.

Encara que no s'han conegut detalls sobre el personatge, cal tenir en compte que a les sagues de James Bond el gran paper protagonista, a més del de l'agent, sempre és el de l'antagonista. Aquest registre ja va fer que Bardem guanyés un Oscar al millor actor secundari l'any 2008 per No Country for Old Men, de Joel i Ethan Coen. Deadline assenyala, però, que Bardem ja va rebutjar l'oportunitat d'encarnar un altre dolent en el film d'Oliver Stone Wall Street: el dinero nunca duerme.

Aquest és el quart paper que s'atribueix a Bardem sense que hi hagi conformació oficial en les darreres setmanes. Corre la brama que apareixerà en un film de Rom Howard basat en la saga de Stephen King La Torre Oscura, i que podria treballar en les pel·lícules Potsdamer Platz i The Galapagos Affair. Bardem, que la setmana passada va ser pare del seu primer fill amb Penélope Cruz, va aconseguir la tercera nominació a l'Oscar pel seu paper a Biutiful, del mexicà Alejandro González Iñárritu.

stats