Cinema
Cultura 15/06/2012

Bayona estrenarà 'Lo imposible' al Festival de Sant Sebastià

El director barceloní rebrá el premi International Director of the Year el proper dilluns 21 de juny a la convenció de distribuidors CineEuropa que se celebrarà a Barcelona

Ara
1 min

BarcelonaJa hi ha confirmació per a la 'premiere' d'una de les pel·lícules més esperades de l'any. 'Lo imposible', el segon llargmetratge del barceloní Juan Antonio Bayona –que va debutar amb èxit com a director amb 'El orfanato'– s'estrenarà al Festival de Sant Sebastià, que arrenca el 21 de setembre. El cineasta ho avançat al seu perfil de Facebook, anticipant-se a la confirmació oficial del festival basc. 'Lo imposible' està protagonitzada per Naomi Watts i Ewan McGregor i s'ambienta a Tailàndia durant la tragèdia provocada pel gran tsunami del 2004.

Bayona rebrà el proper 21 de juny un reconeixement de la Unió Internacional de Cinemes (UIC), que organitza la convenció de distribuïdores CineEuropa aquests dies a Barcelona. El premi International Director of the Year ha distingit anteriorment cineastes com Jean-Jacques Annaud i Pierre Morel.

'Lo imposible' s'estrenarà comercialment el proper 11 d'octubre.

stats