Música
Cultura 16/03/2012

J. A. Bayona filma un videoclip del grup Keane a Barcelona

El director d''El orfanato', juntament amb el seu col·laborador habitual Sergio G. Sánchez, dirigeix el clip de la cançó 'Disconnected', segon senzill de l'àlbum 'Strangeland' de la banda britànica

Ara
1 min
El grup anglès Keane

BarcelonaNo fa gaire que J. A. Bayona ha enllestit el muntatge de 'Lo imposible', la seva segona pel·lícula, però el director d''El orfanato' no es pot estar sense rodar. Amb el seu amic i col·laborador Sergio G. Sánchez, guionista d'El orfanato' i 'Lo imposible', Bayona ha filmat fa uns dies un clip de la banda britànica Keane a Barcelona, on han participat també l'actriu Leticia Dolera (protagonista de 'REC 3') i Félix Gómez.

El rodatge del videoclip de 'Disconnected'–un dels temes de l'àlbum Strangeland'– és un encàrrec de la productora CANADA, cada vegada més activa en el panorama internacional i que últimament ha produït clips per a bandes com Scissor Sisters o Battles. A 'Disconnected', Bayona i Sánchez han volgut fer una homenatge en clau de paròdia del cinema de terror amb una història sobre dos amants separats en una casa encantada.

"No ha sigut un encàrrec més", afirma Bayona. "Tots hem passat moltes hores gaudint de cadascun dels discos de Keane, i és fantàstic poder formar part del seu nou treball". Per la seva part, Tom Chaplin, vocalista de la banda, es confessava "entusiasmat" amb el resultat final. "S'ha rodat en una casa esfereïdora amb un ambient a l'estil de les pel·lícules de terror italianes dels anys 70, així que serà una cosa totalment diferent al que hem fet fins ara".

stats