MÚSICA
Cultura 17/12/2010

'My Beautiful Dark Twisted Fantasy', de Kanye West, és el millor disc del 2010 segons Pitchfork

La prestigiosa web musical ha triat els millors 50 discos de l'any. Els bascos Delorean, establerts a Barcelona, se situan en el lloc 41 de la llista

Redacció
1 min
Kanye West

BarcelonaL'artista hip hop Kanye West i el seu My Beautiful Dark Twisted Fantasy han aconseguit fer-se amb el primer lloc de la llista dels 50 millors discos de l'any publicada per Pitchfork, la web nord-americana especialitazada en música. El pòdium el completen LCD Soundsystem, amb This is happening, que ocupa la segona posició, i Deerhunter, la banda de noise rock experimental, que puja al tercer graó amb Halcyon Digest. El quart lloc és per Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty de Big Boi (el projecte en solitari de la meitat d'OutKast, André 3000) mentre que el pop atmosfèric de Beach House rep la consagració definitiva amb la cinquena posició de Teen Dream.

Els bascos, afincats a Barcelona, Delorean són els únics representants de l'Estat a la tria de Pitchfork. El seu àlbum Subiza ha aconseguit fer-se amb la 41 posició d'un llistat dominat pels artistes anglosaxons.

stats