Música
Cultura 08/05/2012

Rubén Blades amb Calle 13, caps de cartell del festival Salsa & Latin Jazz

El grup barceloní La Sucursal S.A. convida de nou grans artistes de la música llatina com el pianista Eddie Palmieri. Les actuacions seran el 20 i 21 de juliol al Poble Espanyol i el 27 de juliol a La Farga de l'Hospitalet

Ara
1 min
Calle 13

BarcelonaDesprés de l'èxit de l'any passat, torna el Salsa & Latin Jazz Festival amb les millors propostes internacionals de la Salsa, el Latin Jazz i, en aquesta ocasió, també de la música llatina urbana, amb un concert de Calle 13 i Rubén Blades a la Farga de l'Hospitalet el proper 27 de juliol. El músic panameny, que ja va visitar Barcelona en l'edició de l'any passat, protagonitzarà amb la banda porto-riquenya una actuació única i inèdita. Un altre il·lustre artista de Puerto Rico, el pianista Eddie Palmieri, serà aquest any el padrí del festival en homenatge als seus 50 anys de carrera artística.

El festival portarà també al Poble Espanyol, el 20 i el 21 de juliol, músics com Gilberto Santa Rosa, Larry Harlow amb Alfredo de la Fe & Friends, Havana d'Primera i La Excelencia. La Sucursal SA, grup barceloní que organitza el festival, també forma part del cartell.

stats