MÚSICA
Cultura 19/04/2012

Bob Dylan encapçala el Festival Internacional de Benicàssim

Noel Gallagher, The Stone Roses, New Order, Florence and The Machine, són els altres grans noms del festival, que se celebrarà entre el 9 i el 15 de juliol

Acn
1 min
Bob Dylan durant un concert a Los Angeles / ACN - Mario Anzuoni / Reuters

BARCELONALa presència de Dylan engrandeix el cartell de la 18a edició del Festival Internacional de Benicàssim (FIB) que també es treu enguany altres dos "espinetes clavades" segons l'organització: The Stone Roses i New Order.

Un dels altres grans noms d'aquesta edició és Noel Gallagher, que havia anat al festival amb Oasis però mai en solitari. També actuaran The Vaccines, Florence and The Machine, The Horrors, Bat For Lashes, The Maccabees, Bombay Bycicle Club, Miles Kane, Ed Sheeran o Spector i Django Django, en la seva vessant més pop. Per altra banda, Katy B, Chase & Status, Example, Totally Enormous Extinct Dinosaurs o David Ghettta, Oscar Mulero o Dave Clarke faran sonar amb força l'electrònica més pura i dura.

L'edició d'enguany, entre el 9 i el 15 de juliol, té el repte d'assolir la xifra rècord de l'any anterior, amb 200.000 espectadors. L'organització xifra en 21 milions l'impacte econòmic per al municipi i el seu entorn.

stats