Cinema
Cultura 26/10/2011

Brad Pitt participarà en un drama esclavista que ell mateix produirà

'Twelve years a slave' serà dirigida per Steve McQueen, autor de la premiada 'Shame'

Ara
1 min
Brad Pitt és el protagonista de 'The tree of life', de Terrence Malick

BarcelonaScreen daily ha revelat que el nou projecte de Brad Pitt com actor serà Twelve years a slave, el film dirigit per un dels autors amb més projecció al circuit del cinema d'autor, Steve McQueen, videoartista reconegut i responsable del colpidor retrat sobre la resistència dels presoners de l'IRA Hunger i l'estudi sobre l'addicció al sexe Shame, ambdós films protagonitzats per Michael Fassbender, guanyador del Lleó de plata al darrer festival de Venècia.

Fassbender serà un dels companys de repartiment de Pitt a Twelve years a slave, així com Chiwetel Ejiofor, que interpretarà a Solomon Northup, un home negre que vivia lliurement a Nova York a mitjans del segle XIX quan va ser segrestat i enviat a una plantació del sud com esclau, circumstància de la qual va escapar gràcies a un fuster blanc contrari a l'esclavitud que va contactar amb l'esposa de Northup, la qual va denunciar la situació, obtenint finalment l'alliberament del seu marit. La pel·lícula està basada en l'autobiografia de Northup.

Twelve years a slave és el nou projecte de Plan B, la productora de Brad Pitt, que ja va produir El árbol de la vida de Terrence Malick. El rodatge té previst començar a principis del 2012.

stats