MÚSICA
Cultura 16/06/2012

Brams fusiona el rock català amb el so instrumental de la Banda de l'Escola de Música de Berga

El concert es repetirà el proper 21 de juny al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia, a Barcelona

Acn
1 min
Brams fusiona el rock català amb el so instrumental de la Banda de l'Escola de Música de Berga

BergaEl grup berguedà Brams ha presentat aquest divendres a la nit un espectacle conjunt amb la Banda de l'Escola de Música de Berga, formada per 43 músics i dirigida per Jordi Sabata. La formació ha fusionat el rock català amb el so instrumental de la Banda i el resultat ha estat "un concert de cançons que s'han convertit en peces instrumentals i que han guanyat força i magnitud".

Cançons com 'L'home de Kigali', 'Aquesta remor que se sent' o 'Iogurts desnatats' són alguns dels temes que, per les seves característiques tenen difícil cabuda en els espectacles multitudinaris de Brams, però aquest divendres han trobat un lloc "ideal" en la tranquil·litat de l'escenari d'un teatre.

Després de l'èxit del concert 'Sempremés', celebrat el maig del 2005 a Berga i en què 65 músics dirigits per Marcel Casellas van aparèixer de cop a l'escenari i van interpretar juntament amb Brams quatre cançons, Titot reconeix que feia temps que tenia pendent presentar un espectacle com el d'aquesta nit. Segons el cantant, els instruments de vent donen més força i magnitud a les cançons i les converteixen en peces instrumentals.

Un projecte de futur

El grup berguedà i la Banda de l'Escola Municipal de Berga no descarten recuperar el nou espectacle de manera itinerant de cara a la tardor i hivern. De moment, el proper 21 de juliol es podran tornar a sentir al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia (Barcelona). El preu de les entrades, que ja estan a la venda, és de dotze euros anticipada i quinze si es compren el mateix dia.

stats