CULTURA
Cultura 18/07/2012

Busquem malalts de cultura: com us afectarà la pujada de l'IVA?

Tots els que no us deixeu passar concerts, estrenes, pel·lícules i festivals, expliqueu-nos quins són els vostres hàbits culturals. Us farà enrere l'encariment de l'IVA? És l'hora de defensar el paper de la cultura

Ara
1 min
L'Arc del Triom durant l'actuació dels britànics The Wedding Present, dimecres/ Jordi Pizarro

BarcelonaEls diferents sectors empresarials faran front comú a Madrid perquè el govern espanyol tiri enrere la pujada de l'IVA dels espectacles del 8 al 21%. Però els usuaris d'aquesta cultura també hi tenen molt a dir. Al cap i a la fi, la pujada repercutirà en el preu de les entrades. Per això busquem malalts de cultura, gent que tingui el cinema, el teatre, la dansa, el circ, la música o la lectura digital entre els seus hàbits.

Com us afectarà la pujada de l'IVA? Gastareu menys en cultura? Baixarà el consum? Patiu per una baixada de la qualitat i quantitat dels espectacles? Creieu que pujarà la pirateria?

Digueu-nos amb quina assiduïtat aneu al cinema o al teatre o si sou lectors digitals. I com us manifestareu. És l'hora de defensar que la cultura no és un luxe. Podeu deixar-nos el vostre TESTIMONI al web, al Facebook o a cultura@ara.cat.

stats