Cultura 28/03/2012

El CAET s'internacionalitza amb projectes vinculats a les noves tendències

El Centre d'Arts Escèniques de Terrassa col·labora amb la plataforma de suport a la creació circense europea 'Trans-mission'

Efe
1 min

TerrassaEl Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET) ha iniciat el camí cap a la internacionalització de les seves coproduccions amb una col·laboració europea vinculada a les noves tendències. Es tracta de la col·laboració amb el projecte europeu 'Trans-mission', una plataforma de suport a la creació circense contemporània que compta amb la col·laboració de la Comissió Europea i que es tradueix en l'estrena de la producció 'Aprendre, començar a aprendre', a càrrec de la companyia d'Atempo Circ.

El projecte és una de les tres estrenes relacionades amb les noves tendències que el centre presenta per a aquesta temporada, sent fidel a l'aposta per propostes arriscades i dirigides a públics més concrets. Un altre dels espectacles que es presenten és 'Comizi d'amore', fruit d'una activitat d'intercanvi escènic, 'Germen TNT', entre el CAET i el Teatre delle Forme de Torí, i que ofereix una obra experimental en clau de comèdia amb un quintet de corda, que al seu torn portarà el director del CAET, Pep Pla, a impartir un laboratori teatral a Torí.

La tercera proposta és '180º de cel', de La Virgueria, i que aborda la reinserció, els efectes de la privació de la llibertat i el fet de tornar a començar una vegada s'ha passat pel presidi, i l'última aposta del CAET és 'Greenwich Art Show', una biografia dramatitzada del fotògraf Albert Eisenstaedt i les dones que casualment apareixen en diverses de les seves instantànies.

stats