MÚSICA
Cultura 03/07/2012

La cantada d'havaneres de Calella es transforma en un Festival de Cançons de Taverna

Aquest cap de setmana, de divendres a diumenge, actuaran grups com els Cremats, Peix Fregit, el Trio Arrels de Menorca, Arjau i L'Empordanet. Diumenge, l'actuació serà dels Port Bo amb la Nina

Efe
1 min
Calella de Palafrugell / CÈLIA ATSET

BarcelonaLa tradicional Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, que dissabte que ve 7 de juliol celebrarà el seu 46a edició i que s'ha presentat avui a Girona, s'emmarcarà aquest any en un Festival de Cançons de Taverna, programat des de divendres a diumenge.

El 6 de juliol, l'actuació prevista és la de la cantant Neus Mar i Joan 'Nitu' Figueras, que versionaran Josep Bastons, considerat el pare de l'havanera moderna i en català. La proposta per diumenge, és l'espectacle 'A prop del mar', a càrrec del grup Port Bo i la cantant Nina. La Cantada d'Havaneres es manté de tota manera com a eix de la cita i, dissabte, comptarà amb la presència dels Cremats, Peix Fregit, Trio Arrels de Menorca, Arjau i L'Empordanet.

Una vegada finalitzades aquestes actuacions, els grups oferiran concerts en els bars de Calella de Palafrugell per reviure el tradicional cant de taverna. La Cantada d'Havaneres es podrà seguir també en les pantalles gegants que s'instal·laran en diferents punts del municipi com són Canadell, Port Pelegrí i la plaça Nova de Palafrugell.

stats