Música
Cultura 11/07/2012

Justice estrenen el videoclip 'New lands', rodat al Velòdrom d'Horta

La productora catalana Canada imagina per al duet francès d'electrònica un violent partit d'un esport extrem en un futur distòpic

Ara
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Ja és a la xarxa 'New lands', el videoclip que ha rodat la productora catalana Canada per al duet francès d'electrònica Justice. 'New lands' és una pel·lícula d'acció de 5 minuts ambientada en un futur distòpic, on es practica un esport extrem, una violenta barreja de rugbi, beisbol i hoquei patins. El videoclip s'inspira en l'estètica del cinema d'acció dels anys 70 i, específicament, en el film del 1975 'Rollerball'.

"És un videoclip molt masculí, però des del clixé –explica el valencià Luis Cerveró, que ha dirigit 'New lands'–. En realitat no és tan diferent del que havíem fet abans, perquè el cinema d'acció és molt estètic i aquí l'acció hi té un punt d'abstracte".

Filmat durant quatre nits al Velòdrom d'Horta, 'New lands' és una nova fita per a Canada, que han rodat clips per a bandes com Scissor Sisters i Battles i que en la darrera edició dels Music Video Awards del Regne Unit es van endur els premis a la millor direcció i el millor clip internacional de pop.

stats