Cultura 06/09/2012

Carmen Thyssen assegura que podria cedir 600 o 700 obres al MNAC

La baronessa afirma que la relació amb el museu és boníssima i que seria "un somni" tenir la seva col·lecció a Barcelona

Acn
1 min
Carmen Cervera a l'exposició de Sant Feliu de Guíxols / ACN

GironaEncara és aviat per fer l'anunci, però Carmen Cervera ha avançat aquest dijous la xifra d'obres que podria cedir al Museu Nacional d'Art de Catalunya. "Jo crec que estaríem parlant d'entre 600 i 700 obres, però llavors seran els experts els que faran la tria", ha dit sobre les peces dels seus fons que es podran veure al Palau de Victòria Eugènia de la Fira de Barcelona quan s'ampliï el museu.

La baronessa Thyssen ha assegurat que manté una relació "boníssima" amb el responsables del MNAC, i ha recordat que per a ella seria "un somni" exposar part de la seva col·lecció "a la meva terra, Barcelona". El gruix de les obres que es veuran a Barcelona podria estar format per quadres que ara s'exposen al Thyssen de Madrid, a l'exposició que actualment es pot veure al CaixaForum de Girona, 'Rusiñol-Monet-Gauguin-Sunyer. El paisatge en la col·lecció Carmen Thyssen', o fins i tot algunes obres que té "en magatzems".

stats