Teatre
Cultura 12/01/2012

Carol López fa un docudrama teatral de la crisi de la parella moderna

S'estrana a La Villarroel 'Res no tornarà a ser com abans', una "comèdia reposada" sobre els 'Peter Pans' a prop de la quarantena

Laura Serra
1 min
'Res no tornarà a ser com abans'

BarcelonaCarol López ha deixat la comèdia esbojarrada de Germanes i Boulevard i torna a Res no tornarà a ser com abans a explicar "una història sense peripècia, teatralment molt clàssica, que explica trossos de vida", més a prop de V.O.S., el text que va consolidar la seva trajectòria. L'únic que els ha passat als personatges és que han crescut, porten deu anys més a sobre.

La seva intenció era fer un fals documental: "Volia entrar a casa d'aquestes persones. Es necessita molta veritat escènica dels actors, per això. Quan veus les seves intimitats, veus les seves misèries i pot ser desagradable. Això crec que ho hem aconseguit", deia la directora.

Els quatre actors protagonistes –Olalla Moreno, Andrés Herrera, Dolo Beltrán i Andrew Tarbet– es diuen com els seus personatges i representen dues parelles en crisi, encara que una d'elles no n'és conscient. "Més que el dilema de ser o no ser, tenen el dilema d'estar o no estar: en aquesta ciutat, amb aquesta parella, amb aquesta manera de viure...", explicava Tarbet. "És una comèdia resposada, tranquil·la, agredolça", afegia López. "Hi ha molt 'Peterpanisme', perquè créixer té coses que estan bé i coses que són una putada", resumia López.

stats