CINEMA
Cultura 10/05/2011

Charlie Hunnam protagonitzarà la nova pel·lícula de Guillermo del Toro

L'actor britànic, famós pel seu paper de Jax Teller a 'Sons of Anarchy', serà el líder de la resistència humana contra una invasió alienígena a 'Pacific Rim', el nou film del mexicà Guillermo del Toro

Redacció
1 min
Charlie Hunnam com Jax Teller, a 'Sons of Anarchy'

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'actor britànic Charlie Hunnam, que interpreta Jax Teller a Sons of Anarchy, serà el protagonista de la pròxima pel·lícula de Guillermo del Toro, Pacific Rim, segons informa l'edició digital de la revista The Hollywood Reporter. La publicació explica que Hunnam donarà vida al líder de la resistència humana en aquesta història futurista amb guió de Travis Beacham sobre la presència d'un enorme monstre a la Terra, que afronta una terrible invasió alienígena.

La història de Pacific Rim explica com, després que els extraterrestres ataquin països i ciutats situades al litoral de l'oceà Pacífic, els humans decideixen contraatacar amb la construcció de robots gegants.

El cineasta mexicà va decidir al març posar fil a l'agulla a aquest projecte un cop que l'estudi Universal va decidir no donar llum verda a At the mountains of darkness, una adaptació de l'obra d'HP Lovecraft que havia de tenir com a protagonista a Tom Cruise i la producció de James Cameron. Universal va decidir no tirar endavant aquest film per diversos motius, però principalment pels problemes de finançar una obra per a majors de 18 anys amb un pressupost de 150 milions de dòlars quan l'objectiu era que la recaptació superés els 500 milions.

Hunnam va estrenar recentment el drama The Ledge, exhibit al festival de Sundance, i acaba de completar el rodatge de Blackbird al costat d'Eric Bana i Olivia Wilde.

stats