Cinema
Cultura 12/07/2012

Charlie Kaufman prepara un film d'animació 'stop motion' amb el creador de 'Community'

'Anomalisa', una història sobre un cèlebre motivador professional que travessa una crisi de motivació, busca 163.000 euros a través de la plataforma de 'crowdfunding' Kickstarter

Ara
1 min
'Adaptation'

BarcelonaEl guionista guanyador de l'Oscar Charlie Kaufman prepara la seva primera incursió en el cinema d'animació. El creador dels guions d''Adaptation' i 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind' s'ha associat amb el creador de la 'sitcom' de culte 'Community', Dan Harmon, per produir un llargmetratge d'animació 'stop motion' que s'anomenaria 'Anomalisa'. El projecte també compta amb la participació de Dino Stamatopolous, que interpreta el personatge secundari Starburns a la sèrie i és el responsable de les produccions animades 'Moral Orel' i 'Mary Shelley's Frankenhole', del prestigiós canal d'animació per a adults Adult Swim.

De moment, la producció està a l'espera d'aconseguir 163.000 euros a través de la web Kickstarter per arrencar el projecte. Fins ara s'han obtingut 2.455 euros i encara resten 60 dies per completar aquesta primera fase de finançament social, una opció que els responsables estimen necessària per "produir un film únic i bell fora del típic sistema d'estudis de Hollywood".

Quant a la història, escrita per Charlie Kaufman, 'Anomalisa' segueix un cèlebre motivador professional que viatja pel país canviant la vida d'innumerables persones. Però en el curs d'aquesta tasca, la seva vida s'ha tornat buida i sense sentit, una existència monòtona i gris en què tothom sembla literalment igual.

stats