CULTURA
Cultura 23/03/2012

El 'hacker' que va filtrar les fotos de Scarlett Johansson es declara addicte al safareig

Chistopher Chaney és culpable de 26 ciberdelictes, com ara haver distribuït les fotos de Johansson i Mila Kunis despullades

Ara
1 min
La foto robada de Scarlet Johansson

BARCELONAChristopher Chaney ha estat acusat de piratejar comptes de correu electrònic per accedir i distribuir fotografies de nus de celebritats com Scarlett Johansson i Mila Kunis i ha acceptat declarar-se culpable dels càrrecs federals dels quals l'acusen.

Chaney va ser arrestat a l'octubre després d'una investigació d'onze mesos anomenada 'Operació Hackerazzi' per l'Oficina Federal d'Investigacions. El 'hacker' va ser acusat de 26 càrrecs de ciberdelictes relacionats amb la pirateria informàtica. En l'acord de culpabilitat, els fiscals diuen que entre novembre del 2010 i octubre del 2011, Chaney va piratejar els comptes de més de 50 persones de la indústria de l'entreteniment i va obtenir-ne comunicacions privades, fotografies, contractes comercials, escriptures i altres informacions.

El dia després de ser arrestat a Jocksonville (Florida), Chaney va dir que es va fer addicte a ficar-se en els assumptes de celebritats i es va disculpar: "Gairebé em vaig sentir alleujat mesos enrere, quan l'FBI va venir i es van endur el meu ordinador... perquè jo no sabia com parar".

stats